Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 juli 2018

Winkelcentra als koopgoten


Nieuwkoop – Een centrummanager moet er voor zorgen, dat de winkelcentra in Nieuwkoop en Ter Aar florerende koopgoten worden. Nu probeert iedere winkelier nog zelf het ei van Columbus te kraken, maar dat blijkt al jaren niet te werken.

Uit onderzoek blijkt, dat de inwoners het Kennedyplein bezoeken voor hun dagelijkse inkopen en juist naar het Reghthuysplein gaan om 'echt' te winkelen. Daarnaast lijdt het Lindenplein in Ter Aar steeds meer een zielloos bestaan en dat moet nu maar eens afgelopen zijn. Een centrummanager moet hier verandering in brengen, zo stelt het college voor. Die man of vrouw moet allerlei activiteiten met elkaar combineren, zodat de drie winkelcentra veel meer in het oog komen van shoppende consumenten. Wat de toekomst wordt van het Dorpsplein in Noorden, is nog onbekend. Het college van burgemeester en wethouders laat weten, dat dit nog onderzocht wordt.