Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 december 2018

IKC en woningen


[RIJNSATERWOUDE] Moet er een IKC (Integraal kindcentrum) komen in Rijnsaterwoude? En wordt daar het oude gemeentehuis voor gebruikt of niet? Over dit soort vragen moet de gemeenteraad van Kaag en Braassem zich binnenkort buigen. Als, of beter gezegd wanneer, de raad instemt met de komst van een IKC, dan wil het college van burgemeester en wethouders actie ondernemen.

Het gemeentebestuur heeft de voorkeur voor de komst van een IKC, samen met nieuwe woningen, in het voormalig gemeentehuis. Waarbij er nog eens extra woningen komen op het daarachter gelegen perceel; de voormalige gemeentewerkplaats. Wethouder Floris Schoonderwoerd: ,,Begin volgend jaar gaan we richting de markt informatie vragen over de realisatie van de plannen. Dan gaat het om de combinatie van onderwijs en wonen, of alleen het wonen.''