Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 december 2018

Theo Mulder


RIJNSBURG – Ben je een zelfstandige ondernemer of winkelier en vind je, dat het hoog tijd wordt dat jouw bedrijf beter gezien wordt? Maar heb je geen zin in een complete verbouwing? De afdeling Reclame van Theo Mulder heeft de oplossing; met full colour prints wordt jouw winkel opeens wél gezien. En is je bestelwagen of auto en je interieur plotseling een grote blikvanger. Met hogere omzetten tot gevolg.

Joep Derksen

Er zijn maar weinig ondernemers in Rijnsburg en omgeving, die het familiebedrijf Theo Mulder niet kennen. Theo Mulder bouwt en verkoopt al meer dan 100 jaar vrachtwagens met geconditioneerd transport als specialiteit. De verschillende afdelingen (carosseriebouw, transportkoeling, APK & onderhoud, handel & verhuur, spuiterij & reclame) werken nauw samen om de best mogelijke wagens te maken. Maar niet iedereen weet dat deze onderneming haar eigen reclame-afdeling heeft en dat deze nog veel meer doet. Met de meest moderne apparatuur worden ware wonderen van reclame-uitingen geprint en bedrukt. Theo Kuijt en Peter Verzeide geven een rondleiding door het bedrijf en lichten toe over het werk.

Veel ZZP-ers en bedrijven hebben al gebruik gemaakt van de reclamediensten van Theo Mulder. Ook worden in deze regio meer en meer winkelpanden opgesierd. Kuijt: ,,Theo Mulder bestaat al meer dan honderd jaar en het bedrijf heeft al ruim veertig jaar een eigen reclame-afdeling, die met haar tijd is meegegroeid. Onlangs hebben we weer een nieuwe printer en plotter gekocht, zodat de beste resultaten behaald kunnen worden.''

Theo Mulder neemt al het werk uit handen; van het ontwerp van de reclame, precies volgens de wens van de klant, het letters snijden en de printproductie tot aan de eindmontage. We doen hetzelfde als elk ander signbedrijf en wij maken in samenwerking met de andere afdelingen alles zelf; dat merken de klanten in de goede prijzen.

De mogelijkheden voor ondernemers om zich beter te kunnen profileren zijn eindeloos. Theo Mulder kan reclame-uitingen op auto's plakken, maar ook op winkelruiten, winkelpanden en zelfs interieurs. De kwaliteit staat altijd bovenaan en Theo Mulder heeft dus de allerbeste prijs-kwaliteitsverhouding. Veel ondernemers in de transportsector hebben al gebruik gemaakt van de persoonlijke reclame-uitingen. De winkeliers en andere ondernemers ontdekken dit pareltje in de reclamewereld nu ook.

Juist het werken met zelfstandige ondernemers is heel fijn, licht Verzeide toe. ,,Dan kun je jouw creativiteit tot uiting laten komen. Via een op maat gemaakte reclamelabel brengen we de eigen identiteit van de ondernemer en zijn/haar producten naar buiten. Met een totaalpakket verzorgen we auto's, bestelwagens, vrachtwagens, winkels, bedrijfspanden en interieurs.'' Een waardevolle kracht bij Theo Mulder is Nick, de 'car wrapper'; Hij beplakt auto's, verzorgt de styling of pakt ze compleet in met folie, waarbij het hem lukt om ook kromme hoeken optisch recht te laten lopen.'' Zo wordt jouw vervoermiddel een échte blikvanger op de weg!

Nieuw bij Theo Mulder zijn de 'paint protection films': met deze antisteenslag bescherming op de lak blijft deze beschermd tegen opspattende steentjes. ,,Mocht er een steentje tegen deze “paint protection film” aanslaan en er een putje in zitten, dan kun je er wat heet water overheen gooien en het putje verdwijnt als sneeuw voor de zon.''

Een recente aanvulling is het restylen van interieurs in winkels, kantoren en huizen. Met wrapfolies en de '3M architectural finishes' kun je je eigen interieur een volledig nieuwe 'look' geven. Met behulp van folies met allerlei prachtige printmotieven er op of met wandvullend fotobehang. Zo krijgt je keuken in een paar uur een compleet andere uitstraling! Of veranderd je tafel compleet van kleur. En met een fotobehang is die saaie muur opeens een schitterend uitzicht geworden. Verzeide: ,,Bespaar jezelf het geld voor een nieuwe kast. Met het plakken van een nieuwe folie er op, heb je zo een compleet nieuwe kast!''

Is uw interesse opgewekt? Het wordt nog beter! Theo Mulder biedt u als ondernemer en lezer van dit artikel namelijk een bijzondere korting aan, die geldig is tot en met Koningsdag 2019. Als u bij het plaatsen van een bestelling de code 'Ondernemerskrant' aangeeft, krijgt u maar liefst 20% korting op het totale bedrag!

Voor meer informatie:

Theo Mulder
Afdelng Reclame
Laan van Verhof 2
2231 BZ Rijnsburg
T: 071 402 6901