Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 februari 2019

Komst windturbines uitgesteld


OEGSTGEEST – Voorlopig komen er nog geen windturbines op het terrein van AkzoNobel in de buurgemeente Teylingen. Dat blijkt uit vragen, die raadslid Frits van Dissel (Hart voor Oegstgeest) donderdag 24 januari stelde aan het college van burgemeester en wethouders.

Van Dissel stelde: ,,We hebben gehoord dat met betrekking tot turbines op dit terrein, AkzoNobel het besluit heeft genomen om het komende jaar geen actie in dit dossier te ondernemen. AkzoNobel heeft aangegeven dit initiatief (turbines plaatsen op het terrein), voor nu, te moeten staken. De reden hiervoor is het prioriteren van lopende zaken binnen het bedrijf. Eind 2019 zal er opnieuw naar worden gekeken. Is het college hiervan op de hoogte?'' Van Dissel kreeg te horen, dat het college dit al wist en dat ze de gang van zaken in de gaten houden.