Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 april 2019

Politieuurtje op Facebook


KAAG EN BRAASSEM – De leden van het college van burgemeester en wethouders houden iedere twee weken een ‘Facebookuurtje’ met de politie. Dan kunnen inwoners vragen stellen of opmerkingen maken over zaken, die hen bezig houden. Of complimenten geven, natuurlijk.



Vorige week beet wethouder Petra van der Wereld het spits af en ze kreeg 53 reacties van Facebookkijkers. Zo vroeg iemand zich af, wat hij kon doen met drie scooters, die op zijn werf stonden, maar niet zijn eigendom waren. Ook waren er meldingen over parkeerproblemen in Oude Wetering en de aanleg van een wandelpad. De wethouder is enthousiast over deze manier van communiceren: ,,Het is een heel laagdrempelige manier voor inwoners om allerlei vragen te stellen.’’ Deze week beantwoordt wethouder Floris Schoonderwoerd vragen van de Facebookkijkers.