Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2020

Burenruzie in raad


OEGSTGEEST – De gemeenteraad boog zich vorige week over een burenruzie aan de Oranjelaan. Een buurman beklaagt zich over de overlast van een studentenhuis. De bewoners daar zouden zorgen voor teveel (geluids)overlast en bovendien in de tuin een vuurtje stoken vlak bij een heg, die daardoor gevaar loopt in brand te vliegen. Raadslid Van den Ouweelen (Lokaal) stelde deze kwestie aan de orde.

Burgemeester Emile Jaensch liet weten, dat dit geval bekend is bij de gemeente. ,,We hebben met de schrijver contact gehad. Hij heeft mij verzekerd, dat hij eerst het gesprek zoekt met de bewoners. Ik heb daar nog geen terugkoppeling van gehad of de briefschrijver er minnelijk uit is gekomen met de buren.’’