Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 april 2020

Corona dwingt tot wisseling van wacht


KAAG EN BRAASSEM – Door de coronaproblemen heeft ondernemer Jan van der Geest (VVD) minder tijd voor zijn raadslidmaatschap in de gemeente Kaag en Braassem. Hij blijft wel raadslid, maar stopt als fractievoorzitter. Deze taak wordt overgenomen door zijn VVD-collega Peter van Dijk.

Het is alle hens aan dek voor de twee bouwbedrijven van Van der Geest.  ,,Noodmaatregelen van ongekende proporties zijn door het kabinet afgekondigd om een nieuwe economische crisis te bedwingen, maar iedereen bereidt zich voor op een moeilijke periode. Zeker als de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus lang zullen aanhouden of verder worden aangescherpt.’’