Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 april 2020

Ondernemerssteun


KAAG EN BRAASSEM – Naar aanleiding van vragen door CDA en VVD heeft het college van burgemeester en wethouders extra maatregelen genomen om de ondernemers in deze gemeente te ondersteunen.

De VVD pleit voor het uitstel van betaling van de OZB (onroerendezaakbelasting). Het CDA wil dit ook en vraagt het gemeentebestuur om ZZP’ers te helpen met het krijgen van de bijstandsverlening voor zelfstandigen. Het college van burgemeester en wethouders geeft ondernemers tot 31 augustus de tijd om hun OZB te betalen. Als tegen die tijd blijkt dat er verder uitstel wenselijk is, kan er nogmaals uitstel verleend worden. Ondernemers kunnen zowel telefonisch als per mail uitstel aanvragen. Dit geldt voor bedrijven met zakelijk vastgoed, maar ook voor ZZP’ers die vanuit huis werken.