Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 mei 2020

Column


Crisis

Het zijn coronare tijden, waarde columnlezer. En in haar kielzog komt de economische crisis, die ook aan de mediawereld niet voorbij gaat.

Het Alphens Nieuwsblad moet helaas ook maatregelen nemen om deze moeilijke periode door te komen. Dat houdt in, dat deze column maar eens per maand in plaats van wekelijks kan verschijnen. Toen ik dat bericht hoorde, was dat natuurlijk voor mij even slikken. Maar met uw hulp, kunnen we er voor zorgen, dat de column ‘Politicas Criticas’ toch wekelijks in het Alphens Nieuwsblad geplaatst kan worden.

Om dat te bereiken heb ik een donatieactie opgezet, waarbij de recettes naar de Stichting Zinsnede gaan; u weet wel, de stichting die dit jaar het Veteranenboek Kaag en Braassem uitgeeft. Wanneer de lezers van het Alphens Nieuwsblad gezamenlijk 1.000 euro doneren aan deze stichting, zal ik er voor zorgen dat er wekelijks een column ‘Politicas Criticas’ in het Alphens Nieuwsblad komt te staan.

Wie minimaal 15 euro doneert op bankrekeningnummer NL21 RABO 0195 2994 77 ten name van de Stichting Zinsnede, krijgt een gratis exemplaar van het Veteranenboek Kaag en Braassem. Zet daarvoor wel uw adresgegevens bij de donatie.

Op deze manier jagen we het Alphens Nieuwsblad niet op kosten, helpen tegelijkertijd het goede doel én de waardevolle verhalen van de veteranen uit Kaag en Braassem worden gelezen. Doet u mee?!