Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 mei 2020

Huisartsenposten


Hillegom – De onrust over de nachtelijke sluiting van de huisartsenpost in Voorhout, vanaf 2021, is nog altijd niet voorbij.

De gezamenlijke huisartsen in Hillegom overwegen nog altijd om zich aan te sluiten bij de huisartsenpost in het Spaarne Ziekenhuis. Wethouder Fred van Trigt liet donderdagavond weten naar aanleiding van een vraag van de VVD: ,,We gaan er als gemeente niet over en we weten niet of de standpunten van de samenwerkende huisartsen veranderd zijn.’’

Momenteel loopt er een proef met een coronahuisartsenpost in Leiderdorp, waarbij nachtelijke visites gereden worden. De voorlopige resultaten aangaande de aanrijdtijden zouden volgens Van Trigt ‘heel redelijk’ zijn.