Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 mei 2020

Museum Engelandvaarders wil uitbreiden


Noordwijk – Het college van burgemeester en wethouders staat positief tegenover de plannen voor het uitbreiden van het Museum Engelandvaarders.

Al jaren wordt dit museum aan de Bosweg 15 in de kern Noordwijk goed bezocht. Het bestuur van het museum heeft een principeverzoek ingediend bij het college om de mogelijkheden te onderzoeken voor een uitbreiding van het museum in de vorm van een multifunctionele ruimte. De uitbreiding kan plaats vinden door het bouwen van een etage bovenop de bunker (een gemeentelijk monument0 of met het ingraven van een extra ruimte in het duin.

Het college wacht de uitwerking van de plannen af, voordat een definitieve toestemming (eventueel) gegeven wordt.