Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 mei 2020

Laatste strohalm strandrups

Noordwijk – De organisatie van de strandrups, Stichting Outdoor4Disabled, heeft een noodkreet geschreven aan de gemeenteraadsleden.

Stichting Outdoor4Disabled wijst het voorstel van het college af om een trekker met aanhangwagen te gebruiken voor het vervoer van minder mobiele mensen over het strand. In plaats daarvan vraagt de stichting aan de raad om een vergunning af te geven voor de strandrups – met of zonder aanhanger.

Bestuursleden Edwin de Beukelaar,  Peter van Os,  Thomas Steenvoorden en Patrick Weijers geven aan, dat dit ,,de laatste strohalm’’ is. Een nieuw ‘Nee’ van het college betekent volgens hen het definitieve einde van de strandrups.