Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 mei 2020

Nog geen extra laadpaalparkeerplaatsen


Noordwijk – Het college van burgemeester en wethouders is er nog niet klaar voor om bij het Kloosterplein twee extra parkeerplekken te reserveren voor elektrische en hybride auto’s.

Sinds 2018 liggen er al twee van zulke parkeerplekken. Één van deze plekken wordt nauwelijks gebruikt, maar de andere parkeerpleklaadpaal zorgt voor 90% van het totaal aantal gebruikers. Laadpaalleverancier Allego geeft aan, dat ruim 160 geregistreerde unieke gebruikers deze laadpaal gebruiken. Een ambtelijk advies is om twee extra parkeerplekken te reserveren voor elektrische en hybride auto’s, nabij Kloosterplein 126 III.

Het college heeft echter besloten, dat verder onderzoek nodig is, in overleg met de ondernemers naar het plaatsen van elektrische laadpalen op het Kloosterplein.