Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 juli 2020

Meer mogelijkheden voor ondernemers

Noordwijk - Burgemeester Verkleij heeft in een informatiebrief aan ondernemersverenigingen uitgelegd op welke manier de gemeente de ondernemers wil steunen.

Binnen de winkelkernen van elke kern komt ‘floor signing’, zodat winkelend publiek voldoende afstand van elkaar en de winkeliers kan houden. Ook worden er stewards ingezet, die afstandsaanwijzingen geven. Er komt meer ruimte voor horecaterrassen en ‘voeten in het zandterrassen’, maar een uitbreiding van de terrastijden zal niet gebeuren.

Het verzoek tot tijdelijke verruiming van de winkelopeningstijden wordt niet gehonoreerd. De Winkeltijdenwet in combinatie met de plaatselijke Verordening winkeltijden Noordwijk 2019 staan verruiming volgens de burgemeester niet toe.