Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 september 2020

Roadshow

Kaag en Braassem – Het college van burgemeester en wethouders gaat op een heuse ‘roadshow’ om de inwoners te informeren over de nieuwe manier van energie verbruiken.

We moeten van de overheid met ons allen van het gas af en dat heeft grote gevolgen voor alle inwoners en bedrijven. Wat die ‘energietransitie’ nou precies gaat betekenen, wordt tijdens die roadshow uitgelegd. En ook wat de inwoners zelf moeten doen om te voorkomen, dat ze niet in de kou komen te zitten. Natuurlijk wordt er ook gesproken over de manier waarop die ‘duurzame’ energie moet worden opgewekt. Met windmolens bijvoorbeeld; maar waar deze moeten komen, daar kunnen mensen ook nog hun mening over geven.

De roadshow gaat alle dorpskernen langs. De eerste roadshow wordt op 12 oktober georganiseerd voor Roelofarendsveen en Oude Wetering.