Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 januari 2021

VON: ‘Onzorgvuldig handelen’

Noordwijk – De Vrije Ondernemers Noordwijk beschuldigt het college van burgemeester en wethouders van een ‘onzorgvuldige wijze van handelen’.

Eerder (Bollenstreek-gemeenten totaal oneens met vrije ondernemers over GOM | Bollenstreek Omroep) lieten de colleges van B & W in de Duin- en Bollenstreek weten, dat ze het compleet oneens zijn met de conclusie van de Vrije Ondernemers Noordwijk dat de Greenport Ontwikkelings Maatschappij (GOM) juist zorgt voor minder bollengrond.

Anja Taverne - van der Meij, Marco Bergman en Huub Tonies van de VON vinden, dat hiervoor ‘geen heldere uiteenzetting van de argumenten’ heeft plaatsgevonden.