Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 januari 2021

Vragen over VON-standpunt college

Noordwijk – De reactie van het college van burgemeester en wethouders op een brief van de Vrije Ondernemers Noordwijk (VON) leidt tot opgetrokken wenkbrauwen bij PUUR.

Eerder gaven de gezamenlijke colleges in de Duin- en Bollenstreek aan dat ze het ‘compleet oneens zijn met de conclusie van de Vrije Ondernemers Noordwijk dat de Greenport Ontwikkelings Maatschappij (GOM) juist zorgt voor minder bollengrond (Bollenstreek-gemeenten totaal oneens met vrije ondernemers over GOM | Bollenstreek Omroep).

Fractievoorzitter Taetske Visser (PUUR) wil duidelijkheid; ,,Welke/waarom zijn bepaalde aannames foutief in het rapport?  Welke en waarom kloppen berekeningen niet? Wat zijn de feitelijke onjuistheden in het rapport? En welke conclusies zijn en waarom onjuist?’’ Het college heeft enkele weken de tijd om te reageren.