Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 maart 2021

Geen brief over erfpachtregeling

Hillegom – Inwoners in de wijk Elsbroek moeten zelf beseffen, dat het gemeentelijke aanbod voor de erfpachtregeling later dit jaar afloopt.

Raadslid Ria Heemskerk (Bloeiend Hillegom) vroeg donderdagavond tijdens de raadsvergadering of het college een herinneringsbrief wilde sturen aan de huizen, dat de kortingsregeling nog tot het eind van het jaar van kracht is.

Maar wethouder Anne de Jong had daar geen zin in: ,,Ik voel me dan een verkoper. We zijn dat niet van plan.’’ Volgens hem hebben veel mensen al navraag gedaan over de erfpachtregeling en daarna een eigen afweging gemaakt of ze de erfpacht willen afkopen.