Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 maart 2021

Verkeersveiligere T-splitsing

Hillegom – De T-splitsing op de Olympiaweg-Sportlaan moet veiliger worden. Dit pleidooi hielden BBH, CDA en VVD tijdens de raadsvergadering van donderdagavond.

Raadslid Mike Roelofs (BBH) wees er op, dat er plannen zijn voor woningbouw op de locatie van de oude Savioschool en dat dit zal leiden tot meer verkeer. Nu al worden fietsers volgens hem gehinderd door auto’s en is het vrije zicht niet goed. Dit komt mede door de daar aanwezige struiken en bomen, maar ook een muur die bij de rotonde staat.

Andere partijen vroegen zich af, waarom BBH, CDA en VVD zich wel over deze T-splitsing uitten, maar niet over andere verkeersplekken in Hillegom. Wethouder Anne de Jong zegde toe, dat hij zal kijken of er eventueel verkeersveilige verbeteringen aangebracht kunnen worden.