Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 april 2021

Depodogs moeten vaker worden geleegd

Noordwijk – Gemeenteraadslid Sebastiaan Duivenvoorde (CDA) gaat de strijd aan tegen hondenpoep.

Hij stelt daarom vragen aan het college van burgemeester en wethouders. Duivenvoorde laat weten, dat veel inwoners klagen over hondenpoep: ,,De depodogs zijn vaak overvol waardoor volle zakjes met hondenpoep naast of op de depodogs worden gedumpt. Ook zijn er grote hoeveelheden hondenpoep in het park in Zeeburg.’’

Hoewel het opruimen van die poep de verantwoordelijkheid is van de eigenaren, wil Duivenvoorde wel weten of die depodogs vaak genoeg worden geleegd. En het park in Zeeburg moet ook regelmatig schoon gemaakt worden, zodat kinderen buiten kunnen spelen zonder het risico te lopen met hun handen in de poep te grijpen.