Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2021

SPIN wil spin in het web worden

Noordwijk – De Stichting Platform Initiatief Noordwijk (SPIN) wil graag als bemiddelaar optreden tussen het gemeentebestuur en inwoners van Noordwijk.

Dat laat SPIN-voorzitter Hans Stol weten in een brief aan de gemeenteraadsleden. Volgens hem zijn veel inwoners niet blij met de manier waarop de gemeente over ontwikkelingsprojecten communiceert. Als voorbeelden noemt Stol het bouwproject Julianahofje en Groot Hoogwaak.

Het moge duidelijk zijn dat een andere werkwijze bij RO projecten noodzakelijk is om te voorkomen dat de Gemeente nog meer tegenover haar bewoners komt te staan dan nu het geval is. Wij zijn bereid om, indien nodig , als intermediair op te treden.