Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 juni 2021

Bespreking De Schelft uitgesteld

Noordwijkerhout – Twee raadsvoorstellen over De Schelft werden dinsdagavond niet behandeld door de gemeenteraadsleden.

Het ging hierbij om een raadsvoorstel voor een tijdelijke multifunctionele hal ter vervanging van De Schelft en een voorstel over de kosten van sloop vanwege het niet heropenen van het zwembad. De raadsleden wilden eerst meer duidelijkheid hebben over de achterliggende stukken, voordat deze onderwerpen ook inhoudelijk worden besproken.

Een voorstel om de geheimhouding op te leggen over financiële gegevens voor de bouw van een tijdelijke multifunctionele hal, werd wel aangenomen door een raadsmeerderheid. Ondanks dat deze gegevens al bekend zijn bij de voorzitter van de Sportraad.