Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 juni 2021

VAB op de schop

Bollenstreek – Het Vuilafvoerbedrijf (VAB), dat in Voorhout ligt op de grens met Noordwijkerhout, gaat flink op de schop. Op dit terrein wordt al het ingezamelde huishoudelijk restafval en groenafval verwerkt.

De verwachting is, dat medio 2023 gestart wordt met de sloop- en bouwwerkzaamheden. Die activiteiten gaan niet ten koste van de vuiloverslagwerkzaamheden; die blijven doorgaan. Dat is te lezen in een brief van de VAB aan de gemeenteraadsleden in de regio.

Omwonenden worden met een brief geïnformeerd over de plannen. Deze brieven worden persoonlijk overhandigd. Het VAB hoopt, om zo een ‘goede dialoog’ met de bewoners tot stand te brengen.