Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 juni 2021

Hulp gezocht voor zonnepanelen op grote daken

Noordwijk – Organisaties die op zoek willen gaan naar grote daken om daar massaal zonnepanelen op te leggen, kunnen zich melden bij de gemeente Noordwijk.

De gemeenteraad nam dinsdagavond een voorstel van D66 en Lijst Salman aan, waarin het college opgeroepen werd om extra in te zetten op het opwekken van energie door zonnepanelen op daken. Het college moet partijen benaderen, die bereid en in staat zijn om de energiebesparingsopgave met zon op (grote) daken te versnellen.

Wethouder Sjaak van den Berg gaf aan, dat hij al met meerdere partijen hierover in gesprek is. Binnen vijf maanden moet hij de gemeenteraad informeren over de resultaten.