Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 juni 2021

Geen sociale woningen aan Losplaatsweg

Noordwijk – Het bouwproject aan de Losplaatsweg blijft een hoofdpijndossier voor bestuurders en omwonenden.

In een brief aan de gemeenteraadsleden heeft het college meer informatie over de stand van zaken. Het vereiste aantal sociale woningen kan niet op deze locatie gebouwd worden, maar deze huizen moeten ergens anders komen; in Bronsgeest.

De eigenaar van het bedrijfsverzamelgebouw wil dat pand namelijk behouden en stemt niet in met de komst van sociale woningen op zijn plek. Wel mag deze eigenaar voortaan niet meer bij de overheaddeur van dat gebouw laden en lossen, maar aan de Losplaatsweg. Als dat niet vrijwillig gebeurt, overweegt het gemeentebestuur om dit af te dwingen.