Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 juni 2021

Zorgen over bouwplannen Groot Hoogwaak

Noordwijk – Hans Stol, voorzitter van PIN Noordwijk, wil dat de uitbreiding van Zorgcentrum Groot Hoogwaak niet op 7 juli besproken wordt in de commissievergadering.

Volgens Stol wordt deze mening gedeeld door Henny Roos, directeur van Groot Hoogwaak. Stol had afgelopen week met een aantal vertegenwoordigers van Groot Hoogwaak een ‘verhelderend’ gesprek met Roos. Zorgen zijn er bij bewoners over de participatie en de behoefte aan voortdurende zorg op de middellange en lange termijn.

Het huidige conceptplan voor bouwactiviteiten van Groot Hoogwaak moet, aldus Stol, eerst met betrokken bewoners worden besproken, voordat de politiek zich hierover buigt. Gepleit wordt, dat de gemeente Noordwijk een visie gaat ontwikkelen over de locatie(s) waar zware zorg, zoals dementie, in deze gemeente in de toekomst wordt ondergebracht.