Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 juni 2021

Reservepot voor sociale huurwoningen

Hillegom – Het gemeentebestuur denkt erover om een reservepot op te zetten, zodat de gemeente financieel bijspringt voor de realisatie van sociale huurwoningen.

Dat liet wethouder Anne de Jong donderdagavond weten aan de gemeenteraadsleden. Eerder die avond pleitte BBH-fractievoorzitter Frank Evers al voor het beschikbaar stellen van vier miljoen euro om de komst van extra sociale huurwoningen te stimuleren.

De Jong gaf aan, dat hij een voorstel voorbereidt, waarbij de gemeente geld beschikbaar heeft, om ‘onrendabele toppen bij het realiseren van sociale huurwoningen te beperken.