Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 juli 2021

Opnieuw lijsttrekker

Nieuwkoop – Tom de Kleer gaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 de VVD-lijst voor de gemeente Nieuwkoop aanvoeren. De leden van zijn partij hebben unaniem ingestemd om De Kleer lijsttrekker te maken.

De jeugdige politicus, die in 2019 zijn coming out had, heeft er zin in om volop campagne te voeren. ,,Ik ben ontzettend vereerd dat voor de tweede keer de partij mag gaan aanvoeren. Ik ben vastbesloten en gepassioneerd om de VVD-fractie de grootste te maken in de Nieuwkoopse Raad.’’ Op dit moment heeft de VVD vier zetels in een gemeenteraad met 21 zetels en is daarmee de derde partij. Achter Samen Beter Nieuwkoop en CDA.