Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 juli 2021

Kunst en culinair bij Kasteel Oud Poelgeest

 

OEGSTGEEST – Honderden mensen bezochten het evenement ‘Kunst en culinair onder de bomen, dat zondag georganiseerd werd door Kasteel Oud Poelgeest.

Het publiek genoot van maar liefst achttien kunstenaars, die hun creaties toonden. Of het nu ging om keramiek, houtbewerking, vilt, poëzie of airbrush- en geschilderde werken. Ook waren er houtzaagdemonstraties en korte workshops.

Voor zowel de kunstenaars als het publiek was de conclusie duidelijk; wat heerlijk, dat een cultureel evenement als ‘Kunst en culinair onder de bomen’ in de buitenlucht georganiseerd kan worden! Voorlopig is dit de laatste Landgoeddag bij Oud Poelgeest, maar er zijn nog veel andere activiteiten gepland. Voor meer informatie: Welkom - Kasteel Oud Poelgeest