Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 oktober 2021

Hillegommers weten Bo te vinden

Hillegom – De inwoners van Hillegom weten Bo steeds beter te vinden. Namens deze streekomroep hielden Peter Vente en Ard Zandbergen woensdagavond een enthousiaste presentatie voor de leden van de raadscommissie.

De kijk- en luistercijfers door Hillegommers en in de hele Bollenstreek zijn in de loop der jaren enorm gestegen. Bo heeft een plan ontwikkelt om dé omroep voor de Bollenstreek te zijn. Zo werkt de omroep al samen met de NOS en Omroep West, maar ook met lokale sportpresentatoren, politiek verslaggevers en fotografen.

Teylingen, Noordwijk en Lisse hebben al toegezegd om de jaarlijkse bijdrage per inwoner voor Bo structureel te verhogen. Burgemeester Arie van Erk liet weten, dat de gemeenteraad van Hillegom hierover rond 2023 een besluit zal nemen, nadat een evaluatie heeft plaatsgevonden.