Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 oktober 2021

Nieuw Park Rozendaal kost miljoen euro

Hillegom – Het dorp krijgt een nieuw park, compleet met een bosgebied; Park Rozendaal. Dit gaat ongeveer een miljoen euro kosten.

Woensdagavond kregen de politici een presentatie te zien over Park Rozendaal, dat moet komen tussen de Sportlaan en het Jozefpark. Zo’n tien inwoners hebben meegedacht in een denktank. Het fietspad blijft en er komt in de buurt van het Jozefpark een plek waar mensen met behulp van toestellen kunnen rekken en strekken.

Met het toevoegen van water kunnen kinderen daar lekker kliederen en struinen. Over het water komt een overgang, in de buurt van de Stek-woningen, zodat mensen rondjes door het park kunnen lopen. Rond de plek waar nu de vleugelnotenbomen staan, komt een stuk bos te staan, met hogere bomen en onderbeplanting. Dit moet zorgen voor meer variatie in onder meer het vogelaanbod.