Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 november 2021

Meer zit- en rustplekken

Noordwijk - Er komen meer rust- en zitplekken voor fietsers en wandelaars. Hiermee voert het college van burgemeester en wethouders een door de gemeenteraad aangenomen motie van NZLokaal uit.

In overleg met Staatsbosbeheer wordt onderzocht of de bestaande uitkijkpunten bij de Malotenroute, de Kachelduin en of Houwaarderduin kunnen worden uitgebreid met ‘zitelementen’ en, vuilnisbakken informatiebordjes. ,,Deze uitkijkpunten bevinden zich op zo'n korte afstand tot de zee, dat hier de heilzame werking van de gezonde zeelucht kan worden ervaren’’, aldus het college.

Daarnaast wordt het bestaande Thalassoplatform aan de Koningin Wilhelminaboulevard opnieuw ingericht en van kuuroordinformatie voorzien.