Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 november 2021

Nieuwe Schelft bodemloze put

Noordwijkerhout – Handbalvereniging Northa wil liever geen nieuwe Schelft op de plek van het afgebrande gebouw, maar pleit ervoor dat er een hal op het sportcomplex de Boekhorst komt.

Het Northa-bestuur geeft in een brief aan het college aan, dat de oude Schelft vanuit financieel perspectief al veertig jaar een hoofdpijndossier is geweest, omdat de bezettingsgraad ‘bedroevend’ was en er veel onvrede bestond onder de resterende gebruikers. “Steeds meer Noordwijkerhouters realiseren zich dat het neerzetten van een hal op de Boekhorst de beste optie was geweest’’, aldus Northa, die aangeven deze wens te hebben, ‘samen met de andere gebruikers van de Schelft en het sportpark’.

Volgens hen hoort de sporthal op het sportcomplex, waardoor de kostbare faciliteiten op het Sportpark beter worden. De locatie van de oude Schelft zou veel beter gebruikt kunnen worden om er sociale woningen te bouwen.