Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 november 2021

Van Erk Groep kan doorgaan met plannen maken

Noordwijk – Het college van burgemeester en wethouders kan verder gaan met het onderhandelen met de Adriaan van Erk Groep over de bouwplannen op de percelen, die tot nu toe eigendom waren van Bever Holding.

Kritiek was er dinsdagavond genoeg te horen. Veel partijen vinden de huidige bouwplannen voor het Gat van Palace en Vuurtorenplein te hoog. Ook zijn er zorgen over het elders in Noordwijk realiseren van sociale woningbouw en middeldure woningen, ter compensatie van de villa-appartementen die Van Erk met het uitzicht op zee wil realiseren.

Een ruimte meerderheid van de raadsleden heeft er echter vertrouwen in, dat het goed komt met de onderhandelingen over de bouwplannen. In de woorden van raadslid Hans Knapp (VVD): “We zullen niet in het pak genaaid worden.”