Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2021

Roep om verkeersspiegel

Hillegom – Enkele inwoners zijn niet blij, met de manier waarop de aansluiting van de nieuwe T-splitsing op de hoek van de Margrietenlaan/1e Loosterweg is uitgevoerd.

In een bericht aan het gemeentebestuur geven ze aan, dat er twee ‘onveilige problemen’ ontstaan. Wie vanaf de Bartenbrug de Margrietenlaan oprijdt en naar de Nieuweweg wil oversteken, staat kort voor de bocht stil en het verkeer vanaf de 1e Loosterweg is niet te zien. Een verkeersspiegel plaatsen zou hierbij kunnen helpen, aldus de inwoners.

Ook pleiten de inwoners ervoor, dat het wandelstuk tussen 1e Loosterweg nr. 116 en Margrietenlaan 2, richting de Bartenbrug circa een meter langs de weg óf bestraat wordt óf dat er grastegels neergelegd worden, zodat wandelaars daar veilig en zonder bemodderde schoenen kunnen lopen.