Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2021

Zorgen over financiën SJC

Noordwijk – Lijst Salman Noordwijk maakt zich zorgen over voetbalvereniging SJC, waar het gaat om de financiële gevolgen over het nieuwbouwproject bij deze club.

SJC ondergaat een gedaantewisseling; met nieuwe kunstgrasvelden en een fonkelnieuw clubhuis met kleedkamers. Maar de nieuwbouw is meerdere malen vertraagd en ook moest een probleem opgelost worden met een te zwakke constructie. Volgens raadslid Peter van Bockhove heeft de opeenstapeling van vertragingen voor voetbalvereniging SJC  verstrekkende consequenties, waaronder ook zeker financieel. De kosten worden ‘steeds meer ondragelijk’.

Het college van burgemeester en wethouders moet reageren op de vraag hoe SJC en haar leden ondersteund én gecompenseerd worden.