Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2021

Petitie van voorstanders voor Speeleiland

Noordwijk – Nadat deze week bekend werd, dat tegenstanders van een Speeleiland in het Middengebied 400 handtekeningen hebben ingezameld, roeren nu de voorstanders zich.

Zij hebben een petitie opgezet om de raadsleden te overtuigen voor de komst van het landschapspark met een speeleiland. Het biedt volgens deze voorstanders een mooie gelegenheid voor de Noordwijkse kinderen om er naar hartenlust te spelen. Omwonenden kunnen er wandelen en recreëren.

Volgens de voorstanders zijn maar enkele bewoners van Duineveld tegen de komst van het Speeleiland. De petitie wordt op 18 november aan de raadsleden aangeboden.