Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 november 2021

Uitstel samenwerkingsovereenkomst Adriaan van Erk Groep

Noordwijk – Het raadsvoorstel ‘Wensen en bedenkingen samenwerkingsovereenkomst Adriaan van Erk Groep’ werd dinsdagavond toch niet besproken in de gemeenteraadsvergadering.

Wethouder Roberto ter Hark liet weten, dat er nog geen samenwerkingsovereenkomst is met Van Erk. De gemeente Noordwijk heeft nu nog het voorkeursrecht op aankoop van de stukken grond, die nog eigendom zijn van Bever Holding.

Hij houdt goede moed, dat er later alsnog overeenstemming komt tussen het gemeentebestuur en de Van Erk Groep over de samenwerkingsovereenkomst. Tegen die tijd, zal Ter Hark weer met een voorstel naar de gemeenteraad komen.