Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2021

Roep om nieuwe bestuursstijl

Noordwijk – PvdA-fractievoorzitter Van Dokkum hekelde het college van burgemeester en wethouders dinsdagmiddag tijdens de besprekingen van de Programmabegroting 2022.

Onderzoek toonde eerder dit jaar aan dat bijna de helft van de inwoners geen vertrouwen in het gemeentebestuur heeft. Ze missen transparantie en voelen zich niet gehoord. Uit dat onderzoek bleek, dat inwoners het gevoel hebben, dat de belangen van ondernemers en hotels zwaarder wegen, dan de mening van de inwoners.

Van Dokkum wil weten:  Wat heeft het college gedaan om het vertrouwen terug te winnen? Er is een nieuwe bestuursstijl nodig; met meer en goede participatie en transparantie.”