Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 november 2021

Tijd om vooruit te kijken

OEGSTGEEST – Er is nooit een schriftelijke positieve zienswijze afgegeven over de onderhandse verkoop van het pand van de voormalige Superrr door MeerWonen. Dat liet wethouder Nieuwenhuis donderdagavond weten naar aanleiding van vragen door Karin Rosdorff (Hart voor Oegstgeest).

Rosdorff had dit gehoord van de eigenaresse van Jenergy, zo gaf ze aan. Het Hart voor Oegstgeest-raadslid wilde van de wethouder weten, of hij erkent dat er een fout is gemaakt, wat betreft het wegvallen van de bestemming sport op de locatie Clusiushof. Dat gebeurde niet. Raadslid Vellema (D66) gaf aan, dat er beter naar voren gekeken kan worden. “Jenergy heeft de gemoederen flink bezig gehouden. Een vergunning voor verbouw is afgegeven en de activiteiten kunnen hervat worden.”