Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 augustus 2006

College positief over plannen voor nieuwbouw bij Agrifirm

Lisse - Het vastgoedbedrijf Horsman & Co. diende eind vorig jaar een specifieke aanvraag voor een bouwvergunning in. Daarbij ging het om plannen voor het voormalige industrieterrein van Agrifirm, op de hoek van de Visserskade en de Grevelingstraat.
Op die locatie zouden een blok van zes woningen, vier villa-appartementen, een appartementencomplex en een parkeergarage moeten worden gebouwd. Het college gaf afgelopen week aan in principe positief te staan tegenover de plannen en te willen meewerken met Horsman & Co. om een vrijstellingsprocedure op te starten.
Inwoners van Lisse kunnen zes weken lang op het gemeentehuis de bouwplannen inzien en eventuele opmerkingen of bezwaren bij de gemeente kenbaar maken.