Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 februari 2013

Zuidelijke varianten Duinpolderweg definitief van tafel

HILLEGOM – De zuidelijker gelegen varianten van de Duinpolderweg worden niet meer meegenomen in de besprekingen over de tracékeuze. Een voorstel van fractievoorzitter Van Vliet (Hillegom Progressief) met deze strekking werd verworpen door een meerderheid van de politieke partijen.

Van Vliet pleitte: ‘De vervoersbewegingen zijn veranderd en de N207 is verbreed. Die veranderingen zijn niet meegenomen in de oude onderzoeken.’ Ze was echter een roepende in de politieke woestijn. Gemeenteraadslid Snuif (D66) vatte de mening van de overige partijen samen: ‘We zijn (in dit beslissingstraject) bezig met een trechter; je gaat van meerdere varianten naar één variant. De fase van de zuidelijke varianten is een gepasseerd station. Op deze manier wordt de discussie herhaald.’