Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 oktober 2006

Kapsalon Tom Westen wordt: The Canadian

Blond is hip

Voorhout – Na veertien jaar verandert de bekende Voorhoutse kapsalon Tom Westen aan het Oosthoutplein 2 van naam. De eigenaar, Dwight Willems, is geboren in Canada en hij noemt de zaak die hij al vier jaar in zijn bezit heeft: The Canadian. De zaak is niet te missen, want rood-witte kleuren van de Canadese vlag zijn al van verre zichtbaar.

Joep Derksen

Dwight werkt al jaren samen met Anita, Kim, Linda en Ludmilla en ze hebben het samen ‘heel gezellig’. Hij vertelt: ‘Veel klanten komen voor mij, maar de dames kunnen ook heel goed knippen, hoor. Binnenkort gaan ze bijvoorbeeld naar een cursus waarbij ze leren hoe je figuren kunt scheren in het haar van de mensen.’

De eigenaar heeft stiekem nog steeds heimwee naar zijn geboorteland, vandaar dat hij na lang nadenken op de perfecte naam voor zijn zaak kwam: The Canadian. Vanaf 1 oktober is de hele zaak heringericht, zodat de Canadese kleuren meer naar voren komen. Dwight heeft goed nieuws voor de mensen die hun haar binnenkort een knipbeurt moeten geven: ‘In de gehele maand oktober krijgen al onze klanten 10% korting!’

Voorafgaand aan het interview maakte de kapper zich een beetje zorgen of hij wel genoeg te vertellen had, maar dat was helemaal geen probleem. Zo informeerde hij de verslaggever dat de koele tinten blond weer helemaal in zijn. ‘Dus niet het goudblond, maar het platinablond, hoort weer op het hoofd gedragen te worden. Maar: heel veel donker haar dat neigt naar het zwarte toe, is ook acceptabel. Het haar hangt tegenwoordig los, is losjes opgestoken of bijeengebonden op de manier die kenmerkend is voor bijvoorbeeld Brigitte Bardot.’ BB is back!