Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 november 2006

Symfonieorkest krijgt subsidie

Lisse – Het Symfonieorkest Bloembollenstreek heeft op 30 mei van dit jaar een aanvraag ingediend voor het opzetten van lessen voor symfonische instrumenten. Doel hiervan is dat groepen mensen onder begeleiding samen kunnen spelen om zo ensembles te kunnen oefenen.

In eerste instantie wees de gemeente het verzoek voor de 16.800 euro af, omdat gedacht werd dat de aanvraag een nieuw lessysteem betrof. Maar na bezwaar van het orkest, waarin aangegeven werd dat het ging om accommodaties om lessen te volgen, heeft het college besloten om dit bedrag alsnog toe te kennen.