Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 december 2006

Cultuurnota: Culturele feestdag Lisse

Lisse – Om de cultuur meer bekendheid te geven behelst een van de projecten uit de cultuurnota het organiseren van een culturele feestdag, die om het jaar kan worden gehouden. Op zo’n dag, die bijvoorbeeld in de maand juni plaatsvindt, kan een markt opgezet worden waar ‘heel cultureel Lisse zich kan presenteren’, legt D66-wethouder Adri de Roon uit.

Elders in Lisse kunnen uiteenlopende activiteiten georganiseerd worden op het gebied van kunst en cultuur, om een compleet programma aan te bieden. De gemeente wil om dit alles te realiseren niet alleen het Servicepunt Vrijwilligers Lisse als opdrachtnemer betrekken, maar ook de bibliotheek Bollenstreek en eventueel de VVV.