Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 mei 2007

Mooie opbrengst Sportparkpop naar Handbal Vereniging Foreholte

Voorhout –Het Sportparkpop was al een overweldigend succes met 3.500 bezoekers op 30 april maar afgelopen zaterdag werd de Handbal Vereniging Foreholte ook nog verblijd met een cheque van liefst 10.000 euro!
De organisatoren van het Sportparkpop Bert Pilaszek, Jeroen Schulte, Ron Hoogervorst en Mark Klein, overhandigden de cheque aan de voorzitter van Foreholte, Joop van Roon. Medeorganisator Rob van der Graaf kon in verband met een vakantie helaas niet aanwezig zijn bij dit feestelijke moment.

Van Roon was ‘blij verrast met dit gigantische bedrag. Met dit geld kunnen we onze jeugdafdeling verder ondersteunen en de jeugdopleiding versterken. Er is een grote aanwas van jeugdleden, zo hadden we in 2004 nog geen jongensteam en nu hebben we al twee jongensteams. De toekomst ziet er heel goed uit, want de B-jeugd en C-jeugd zijn de goede handballers voor dames 1 en heren 1 in de volgende jaren.’

Pilaszek dankt ook de ruim 70 vrijwilligers die zich voor Sportparkpop 2007 hadden ingezet en kon melden dat de volgende editie van Sportparkpop zal plaatsvinden op Koninginnedag 2008. In Voorhout, uiteraard.