Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 augustus 2007

D66 tegen ‘graaipotje’

LISSE – D66 richt zich het komende jaar op het invoeren van een ondernemersfonds met behulp van een OZB-heffing en op een veilig Lisse. Dat stelde fractievoorzitter Cees Verburg (D66) donderdag 12 juli tijdens de behandeling van de kadernota in de gemeenteraadsvergadering.
‘Onze wensen voor het komende jaar zijn: het invoeren van een ondernemersfonds met behulp van een OZB-heffing en het belang van een veilig Lisse. Daarnaast willen we de regeldruk voor burgers en ondernemers verlichten.’ Hij legt uit: ‘De uitgangspunten van een ondernemersfonds is dat dit een fonds is van en voor ondernemers. Het moet geen graaipotje worden voor toekomstige bestuurders en de ondernemers moeten zelf verantwoordelijk zijn voor de inning van de gelden.’