Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 augustus 2007

Gemeente trekt opnieuw externe medewerker aan

LISSE – Met het vertrek van twee medewerkers van de afdeling bouw- en woningtoezicht, is de gemeente naarstig op zoek naar een nieuwe medewerker. Een externe kracht wordt ingehuurd en een bedrag van 40.000 euro staat hiervoor ter beschikking. Dit maakte wethouder Jan Kippers (CDA) dinsdag 24 juli bekend.

Kan een medewerker wel het werk aan dat twee anderen achterlaten? ‘Het gaat niet om het aantal medewerkers dat we op deze afdeling hebben, want in principe valt elke schutting onder de bouw- en woningtoezicht. Je kunt makkelijk tien mensen op deze afdeling plaatsen om toezicht te houden, maar dat doen we niet. We hebben de twee arbeidsplaatsen niet ten volle gecompenseerd, maar blijven met de ingehuurde kracht een basis behouden om toezicht te kunnen blijven hebben.