Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 augustus 2007

Magnifiosi op rand afgrond

LISSE – Magnifiosi staat onder versterkt gemeentelijk toezicht en krijgt de haar toegekende subsidiegelden per kwartaal uitgekeerd ‘zodat ze in elk geval de geplande activiteiten uit kunnen voeren’. De financiële situatie van de stichting Open Jongeren Centrum Magnifiosi is op zijn zachtst gezegd niet rooskleurig, zo blijkt uit gemeentelijke stukken.

Voor 2007 verwacht Magnifiosi een exploitatietekort van 40.250 euro en het water staat hen aan de lippen. De penningmeester van het jongerencentrum, R. Brands, verwacht dat tot en met juli aan alle verplichtingen voldaan kan worden, maar dient een subsidieaanvraag in bij de gemeente van 38.500 euro, zodat Magnifiosi de rest van het jaar kan overleven. De gemeente heeft reeds een voorlopige subsidie toegekend van 12.885 euro.