Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

05 augustus 2007

Magnifiosi vaart andere koers voor lijfsbehoud

LISSE – Het bestuur van O.J.C. Magnifiosi wil in samenwerking met de dit jaar opgerichte stuurgroep nieuw leven blazen in het jongerencentrum. In deze stuurgroep zit naast het bestuur ook een afgevaardigde van het JOL en van de gemeente. Nieuwe maatregelen worden genomen om het ongunstige financiële tij te keren.

Voortaan worden alleen activiteiten georganiseerd nadat deze goedgekeurd zijn door het bestuur. De vrijwilligers die de activiteiten organiseren moeten een uitgebreid plan met daarbij een begroting indienen. ‘Indien een activiteit wordt goedgekeurd, zal de voortgang, uitvoering en verloop door het bestuur gevolgd worden en indien nodig worden bijgestuurd. We stimuleren het ontplooien van nieuwe activiteiten’, zo schrijft het bestuur van Magnifiosi.

De komende maanden wordt ook bekeken welke maatregelen genomen kunnen worden om het imago van het jongerencentrum te verbeteren en op welke wijze er nieuwe vrijwilligers aangetrokken kunnen worden.